Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    Винаги ми е било инт в България има ли 9-ка с 1.750 TBi мотора ? до сега никъде не съм виждал
    Лозенец,София,Иво се казва момчето,но много отдавна не влиза тук...........а познайте що ????

---------- Post added at 10:25 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
    Викай ме цена да борим,бива ме......

---------- Post added at 00:03 ---------- Previous post was at 00:00 ----------

Преди ти беше простено,оти имаше цици на очите,са на пура ми се фръляш....отвори си очките.
    Т си гълтар,едно кило домате не моеш спазари,Тиайка тръгнал да ми пазари..............тая кола я познаваш много добре,само трябва да се сетиш коя е !!!!!
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
      Мбре, не бях виждал ТИ-ка с рейлинги. Доколкото знам не са в пакета. Или някой ги е ретрофитвал или много е настоявал за тях като я е купувал нова...
      По-скоро ги е фитвал, а не ретрофитвал

А ако не се предлагали като опция (което не знам дали е било така), колкото и да настояваш в магазина, никой няма да ти сглоби конфигурация, която не се предлага, щото няма как това да стане във фабриката, технически не е възможно. Така, че ако е така са слагани допълнително.
      Last edited by Sm0k; d.m.y г., 13:21.
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• https://www.willhaben.at/iad/gebrauc...2-4-137051974/
        Когато можеш да дадеш това,което ти искат всичко е възможно!
        https://www.willhaben.at/iad/gebrauc...-q4-135844012/
        Last edited by Митко145; d.m.y г., 19:27.
        145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
        159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
        159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщение
          https://www.willhaben.at/iad/gebrauc...2-4-137051974/
          https://www.willhaben.at/iad/gebrauc...-q4-135844012/

Когато можеш да дадеш това,което ти искат всичко е възможно!
          Ми явно, че просто се е предлагало като опция, иначе бъди сигурен, че ако нещо не се предлага като опция за даденото ниво на оборудване и за твоя пазар, няма да ти го сложат на покрива, ако ще да си спрял пред шоурума с 8C Иначе хубава мъдрост, харесва ми
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Хм, явно знам грешно.
            Нищо чудно за някои пазари да е имало рейлинги в пакета ТИ.
            Като гледам Австрия е примера за това.
            Така още по ме хваща яд че нямам рейлинги, а аз толкова ги харесвам.
            Интересното е че в Германия и Италия ТИ-ките нямат рейлинги.
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Хм, явно знам грешно.
              Нищо чудно за някои пазари да е имало рейлинги в пакета ТИ.
              Като гледам Австрия е примера за това.
              Така още по ме хваща яд че нямам рейлинги, а аз толкова ги харесвам.
              Интересното е че в Германия и Италия ТИ-ките нямат рейлинги.
              Австрия е в планински район има много картофи и им трябва място за товар
              Явно не са в пакет а се поръчват отделно, едната ми беше ексклузив и имаше греди, другата беше същата но нямше !
              Сегашната е high и има !
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Главно заради ските ги поръчват.
                145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от Митко145 Покажи съобщение
                  Главно заради ските ги поръчват.
                  Е мене точно за това ме е яд, щото едни напречни греди за ски са смешни пари, а сега се чудя как да си возя ските и решението ми беше да не ги возя - вземам си под наем - и без това са ми кьопави моите...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Привет на всички. Надявам се скоро да стана пълноправен член на клуба. Имам няколко питания. От около 2-3 седмица сериозно съм се замислил да закупуване на алфа 159. Запознат съм до колкото може със болежките и поддръжката на автомобила но просто като мине 159 и винаги се обръщам след нея явно любов . Искам да ви попитам дали за около 8500-9000лв може да се намери читава бройка . Във сайтове гледам че има но почти всички са от автокъщи и не съм сигурен дали си заслужава дали не са добре намазани и после само ядове. Също така гледам че повечето са дизели до сега не съм карал дизел но едва ли е болка за умиране. В общи линии всяко мнения съвет и тнт ще са ми от полза. Ако има и колеги от Варна да помагат ще се радвам много.Поздрави
                    Alfa 159 JTD

Comment

Е мене точно за това ме е яд, щото едни напречни греди за ски са смешни пари, а сега се чудя как да си возя ските и решението ми беше да не ги возя - вземам си под наем - и без това са ми кьопави моите...
                      Бате нали имаш СКИ тунел !?! Верно че като имаш малки штрапароци и багаж и този тунел е алт !
                      Има решения:
                      http://www.superautobg.com/bg/products/168.html
                      Другия вариант: червено вино снощи пих и нищо не остана ....

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                      Бате нали имаш СКИ тунел !?! Верно че като имаш малки штрапароци и багаж и този тунел е алт !
                      Има решения:
                      http://www.superautobg.com/bg/products/168.html
                      Другия вариант: червено вино снощи пих и нищо не остана ....

Привет на всички. Надявам се скоро да стана пълноправен член на клуба. Имам няколко питания. От около 2-3 седмица сериозно съм се замислил да закупуване на алфа 159. Запознат съм до колкото може със болежките и поддръжката на автомобила но просто като мине 159 и винаги се обръщам след нея явно любов . Искам да ви попитам дали за около 8500-9000лв може да се намери читава бройка . Във сайтове гледам че има но почти всички са от автокъщи и не съм сигурен дали си заслужава дали не са добре намазани и после само ядове. Също така гледам че повечето са дизели до сега не съм карал дизел но едва ли е болка за умиране. В общи линии всяко мнения съвет и тнт ще са ми от полза. Ако има и колеги от Варна да помагат ще се радвам много.Поздрави
                      Болежките са като всеки друг автомобил от този клас !
                      Цената която си дал е нормална за нов внос, НО: ЕКО такса + регистрация + други задължителни такси и тн. тези пари дали ще ги дадеш в цената или малко по късно е все тая. регистрирана кола ще имаш възможност да я провериш в сервиз !!!
                      В този модел (159) е силно препоръчително да е дизел !
                      Безпроблемен мотор (след премахване на вихрови клапи ), скоростите са опелски, мен специално ме дразнят, предпочитам автомата. Като цяло 1.9 жтд ръчка , хъбава и евтина за поддръжка кола !
                      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Лозенец,София,Иво се казва момчето,но много отдавна не влиза тук...........а познайте що ????

---------- Post added at 10:25 ---------- Previous post was at 10:24 ----------

Т си гълтар,едно кило домате не моеш спазари,Тиайка тръгнал да ми пазари..............тая кола я познаваш много добре,само трябва да се сетиш коя е !!!!!
                        Я да се сетим, акъл требе....
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Привет на всички. Надявам се скоро да стана пълноправен член на клуба. Имам няколко питания. От около 2-3 седмица сериозно съм се замислил да закупуване на алфа 159. Запознат съм до колкото може със болежките и поддръжката на автомобила но просто като мине 159 и винаги се обръщам след нея явно любов . Искам да ви попитам дали за около 8500-9000лв може да се намери читава бройка . Във сайтове гледам че има но почти всички са от автокъщи и не съм сигурен дали си заслужава дали не са добре намазани и после само ядове. Също така гледам че повечето са дизели до сега не съм карал дизел но едва ли е болка за умиране. В общи линии всяко мнения съвет и тнт ще са ми от полза. Ако има и колеги от Варна да помагат ще се радвам много.Поздрави

както и колегата vovata е написал, за тези пари се оглеждай за 1.9 JTDm, ако ти се дават малко повече пари, можеш да се метнеш и на 2.0 JTDм, който е по-новата версия. Като цяло, ако е поддържан автомобила няма сериозни ядове - махаш вихрови клапи, за да няма драми, DPF филтър и затапваш EGR, може един лек чип да сложиш и караш - това са базовите неща, които се правят при покупка на този модел. Частите са на нормални цени - като за този клас автомобил. Ако имаш въпроси - питай.

П.П. Внимавай като обикаляш по къщите. Аз лично обикалях миналата година над 6 месеца всички къщи, докато не я взех моята от колега от форума .
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                          ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Аоуууу жива ли е таа кола още Сашкууу ?
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Хохохо...Колата е "чук" Стефчо - не можеш я познаеш . Ударих й една боя след градушката миналата година (по каско), от една седмица напълно пастирана, готова за зимня сезон ....
                              За протокола, от както е при мен ( 45 хил. км.) година и половина - махнах вихровите клапи и смених съединител ( все пак колата е на 190 хил. реални км.), една биалетка отпред и термостат останалото - масло, филтри, ремъци и газззз....Не слизам от нея общо взето.
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                              ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Ето такъв ти трябва на теб http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=88167 изпадат в Ибей от време на време,моя ми излезе 220 лв. с транспорта до Сф.

Ето едни,нови са и са доста солени,аз спечелих моите на търг.....................

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-Al...gAAOxyzHxRQvbX
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X